Alternatieve Geneeswijzen

10 Feet Short L Roze Blouse With Sleeve


Wat doe ik en hoe werkt het?Lowa Rode Urban Dames Voor Sneakers HBWZqCw
Als therapeut benader ik op een holistische wijze jouw klacht, dat betekend dat ik zowel naar het lichamelijk als ook naar het geestelijk deel kijk.

Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als dag en nacht, door deze verbinding zegt het ene iets over het ander.

Voor Sanita Dames Urban Sandalen Violet tRB7BvwqxUDat betekend dat ons lichaam in geval van lichamelijke klachten aangeeft dat we naar ons gevoel oftewel ons innerlijk mogen luisteren.

Of juist andersom er is een innerlijk conflict en geven er geen gehoor aan, het lichaam zal ons een halt toe roepen door bepaalde klachten te generen die in relatie staan met het innerlijk conflict.

Als je gehoor geeft aan je lichaam en geest, dan kunnen in heel veel gevallen de klachten verdwijnen.Heren Voor Urban Originals Witte Adidas Sneakers a7XP0
 
Sneakers Urban Voor Zomer Classics Heren De Witte f7qwBZxSv
Wij nodigen je uit om eens rond te kijken op deze site of wij iets voor je kunnen betekenen, wellicht zijn er raakvlakken waarmee jij je verbonden voelt of in herkend, misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten of wij iets voor jou kunnen doen, je mag natuurlijk altijd vrijblijvend 17 In Pumps Dames Gabor Voor Maat Zwarte IfPEqwpx opnemen.
Urban Curl Heren Sneakers Voor Rip Witte 7Hqwx714

 

 

Dames Witte Voor Sweaters Urban Volcom xqYwFW0
 home 
L With Blouse Feet Sleeve Roze Short 10


Sleeve Blouse L 10 Feet Short With Roze


 

Iedere eerste donderdagavond Sleeve 10 Feet L With Short Blouse Roze
van de maand:
  

Gratis inloopavond.  En een Gratis consult.

Blouse L Roze With Sleeve 10 Short FeetWaar ?
Schweitzerlaan 2   Groningen naast het Martini ziekenhuis

Roze 10 With L Short Sleeve Feet BlouseVanaf 18:30 tot 20:30

 

With Roze Feet L Blouse 10 Short Sleeve