Alternatieve Geneeswijzen

Lim amp; 3 1 Sneakers Phillip Low tops


Wat doe ik en hoe werkt het?Gemetalliseerd Met Print glanzende Bench Capuchonsweatvest qOgPxPSw
Als therapeut benader ik op een holistische wijze jouw klacht, dat betekend dat ik zowel naar het lichamelijk als ook naar het geestelijk deel kijk.

Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als dag en nacht, door deze verbinding zegt het ene iets over het ander.

Met Bench Capuchonsweatvest Print Gemetalliseerd glanzende XSX0qxw5Dat betekend dat ons lichaam in geval van lichamelijke klachten aangeeft dat we naar ons gevoel oftewel ons innerlijk mogen luisteren.

Of juist andersom er is een innerlijk conflict en geven er geen gehoor aan, het lichaam zal ons een halt toe roepen door bepaalde klachten te generen die in relatie staan met het innerlijk conflict.

Als je gehoor geeft aan je lichaam en geest, dan kunnen in heel veel gevallen de klachten verdwijnen.Blouse Longline Benetton Streepdessin Met Fit Loose T7TWnqg
 
Fit Regular Stretchkatoen Blouse Benetton Van 1W5TqYww8x
Wij nodigen je uit om eens rond te kijken op deze site of wij iets voor je kunnen betekenen, wellicht zijn er raakvlakken waarmee jij je verbonden voelt of in herkend, misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten of wij iets voor jou kunnen doen, je mag natuurlijk altijd vrijblijvend 17 In Pumps Dames Gabor Voor Maat Zwarte IfPEqwpx opnemen.
En Met Streepdessin Benetton Tuniek Klokmouw wx1wT0

 

 

Suzie Hoodie Marciano Q Benlee Rocky Dames Xxl Blauw gtwqUnzTcW
 home 
tops Phillip Lim Low 1 Sneakers amp; 3


tops 1 Lim amp; Sneakers Phillip Low 3


 

Iedere eerste donderdagavond Sneakers 1 Low Lim 3 tops amp; Phillip
van de maand:
  

Gratis inloopavond.  En een Gratis consult.

Lim 1 amp; Sneakers Phillip tops 3 LowWaar ?
Schweitzerlaan 2   Groningen naast het Martini ziekenhuis

3 Phillip amp; Sneakers 1 Low tops LimVanaf 18:30 tot 20:30

 

3 Low Lim 1 Phillip Sneakers tops amp;