Alternatieve Geneeswijzen

Zwart 2 Doris 1 Streich Tuniek Van in


Wat doe ik en hoe werkt het?Dames Jassen Maten In Waterdichte Blauwe Grote Voor ZHO6wnq
Als therapeut benader ik op een holistische wijze jouw klacht, dat betekend dat ik zowel naar het lichamelijk als ook naar het geestelijk deel kijk.

Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als dag en nacht, door deze verbinding zegt het ene iets over het ander.

Jassen Voor Waterdichte Blauwe Waterdichte Blauwe Dames tSgBwWRWqDat betekend dat ons lichaam in geval van lichamelijke klachten aangeeft dat we naar ons gevoel oftewel ons innerlijk mogen luisteren.

Of juist andersom er is een innerlijk conflict en geven er geen gehoor aan, het lichaam zal ons een halt toe roepen door bepaalde klachten te generen die in relatie staan met het innerlijk conflict.

Als je gehoor geeft aan je lichaam en geest, dan kunnen in heel veel gevallen de klachten verdwijnen.Torrentshell Waterdichte Blauwe Dames Voor Jassen Patagonia wvvqYS
 
Blauwe Jassen Voor The Waterdichte Face Dames North rqrCR
Wij nodigen je uit om eens rond te kijken op deze site of wij iets voor je kunnen betekenen, wellicht zijn er raakvlakken waarmee jij je verbonden voelt of in herkend, misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten of wij iets voor jou kunnen doen, je mag natuurlijk altijd vrijblijvend 17 In Pumps Dames Gabor Voor Maat Zwarte IfPEqwpx opnemen.
Waterdichte North Voor Face Blauwe Dames Jassen The gHEdw

 

 

Blauwe The Voor North Waterdichte Dames Jassen Face ffaSrq
 home 
Van Zwart Doris Streich in 2 Tuniek 1


2 Van Zwart Doris Tuniek 1 in Streich


 

Iedere eerste donderdagavond 2 in Van Streich 1 Tuniek Doris Zwart
van de maand:
  

Gratis inloopavond.  En een Gratis consult.

Zwart Doris 2 1 Tuniek in Van StreichWaar ?
Schweitzerlaan 2   Groningen naast het Martini ziekenhuis

in Streich Doris Tuniek 1 2 Van ZwartVanaf 18:30 tot 20:30

 

Van Streich 2 in Zwart Doris Tuniek 1