Dames Jassen Ademende Voor Jack Rode Waterdichte Wolfskin Cloudburst v0PXdqP

ProstaatKankerStichting.nl zoekt een
bestuurslid Financiële Zaken (penningmeester)

Het bestuurslid Financiële Zaken heeft een actieve inbreng in het vaststellen, uitvoeren en toelichten van het financiële beleid. Belangrijke taken zijn:

  • Het voorbereiden en vaststellen begroting, periodieke rapportages, opstellen jaarrekening e.a.Adidas Adidas Cg6067 Damessneakers Gazelle Gazelle Gazelle Adidas Cg6067 Damessneakers
  • Het aanvragen van subsidies bij o.a. KWF/ NFK en ministerie VWS.
  • Het goedkeuren van declaraties en externe nota’s en zorgen voor de betaling ervan.
  • Het bewaken van de inkomsten en saldi op de PKS betaal- en spaarrekening.
  • Het onderhouden van de contacten met de externe accountant en een tweetal externe partijen (t.b.v. de boekhouding en de salarisadministratie).

Het tijdsbeslag van deze vrijwillige functie bedraagt gemiddeld over het jaar gemeten een aantal uren per week. Het verwerken van declaraties en facturen, alsook het opmaken van rapportages e.d. is uitbesteed aan een accountantskantoor.

Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie en beschikt u over bij deze functie passende kennis en ervaring? Stuur dan vrijblijvend een mail aan: [email protected] met enige achtergrondgegevens. U hoort daarna snel van ons.

Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rien Knol, waarnemend penningmeester, telefoon 06 831 66 710.

ProstaatKankerStichting.nl is een patiëntenorganisatie die de belangen behartigt van prostaatkankerpatiënten en hun naasten. Ruim honderd vrijwilligers, inclusief het bestuur, zetten zich daarvoor in. Daarnaast telt ProstaatKankerStichting.nl drie medewerkers met een arbeidsovereenkomst.

Zie ook onze andere vacatures >

Rode Voor Dames Adidas Gazelle Sneakers ww6AS1Uq
Gazelle Heren Sneakers Rode Adidas Voor 1wAq6q
Cg6067 Gazelle Gazelle Cg6067 Damessneakers Damessneakers Adidas Adidas Gazelle Adidas