goud Laag Rose Bow 'basket Sneakers Puma Luxe' PqYg7wpp

ProstaatKankerStichting.nl zoekt een
bestuurslid Financiële Zaken (penningmeester)

Het bestuurslid Financiële Zaken heeft een actieve inbreng in het vaststellen, uitvoeren en toelichten van het financiële beleid. Belangrijke taken zijn:

  • Het voorbereiden en vaststellen begroting, periodieke rapportages, opstellen jaarrekening e.a.Eu Sneakers Adidas 48 Eqt Mannen Adv Support Cp8928 Zwart Maat
  • Het aanvragen van subsidies bij o.a. KWF/ NFK en ministerie VWS.
  • Het goedkeuren van declaraties en externe nota’s en zorgen voor de betaling ervan.
  • Het bewaken van de inkomsten en saldi op de PKS betaal- en spaarrekening.
  • Het onderhouden van de contacten met de externe accountant en een tweetal externe partijen (t.b.v. de boekhouding en de salarisadministratie).

Het tijdsbeslag van deze vrijwillige functie bedraagt gemiddeld over het jaar gemeten een aantal uren per week. Het verwerken van declaraties en facturen, alsook het opmaken van rapportages e.d. is uitbesteed aan een accountantskantoor.

Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie en beschikt u over bij deze functie passende kennis en ervaring? Stuur dan vrijblijvend een mail aan: [email protected] met enige achtergrondgegevens. U hoort daarna snel van ons.

Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rien Knol, waarnemend penningmeester, telefoon 06 831 66 710.

ProstaatKankerStichting.nl is een patiëntenorganisatie die de belangen behartigt van prostaatkankerpatiënten en hun naasten. Ruim honderd vrijwilligers, inclusief het bestuur, zetten zich daarvoor in. Daarnaast telt ProstaatKankerStichting.nl drie medewerkers met een arbeidsovereenkomst.

Zie ook onze andere vacatures >

Puma Puma Sneakers Olijfgroen Sneakers Laag 167w7x
Suede' Kiss 'platform Laag Puma Zwart Sneakers 6wxn6zH
Zwart Mannen Maat Eu Eqt Cp8928 48 Support Sneakers Adv Adidas