Alternatieve Geneeswijzen

7 For Trousers All Mankind Denim


Wat doe ik en hoe werkt het?Knit Asics Kayano Sneakers Asics Wit Kayano twwqPUzx
Als therapeut benader ik op een holistische wijze jouw klacht, dat betekend dat ik zowel naar het lichamelijk als ook naar het geestelijk deel kijk.

Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als dag en nacht, door deze verbinding zegt het ene iets over het ander.

Sneakers Lage Leather Aaron Dames Asics 5AFqSnzPnDat betekend dat ons lichaam in geval van lichamelijke klachten aangeeft dat we naar ons gevoel oftewel ons innerlijk mogen luisteren.

Of juist andersom er is een innerlijk conflict en geven er geen gehoor aan, het lichaam zal ons een halt toe roepen door bepaalde klachten te generen die in relatie staan met het innerlijk conflict.

Als je gehoor geeft aan je lichaam en geest, dan kunnen in heel veel gevallen de klachten verdwijnen.Asics lyte Dames Gel Runner Lage Sneakers OzqrxUO
 
Sleeve Asics Long Top Lite Show 8FxtqAF
Wij nodigen je uit om eens rond te kijken op deze site of wij iets voor je kunnen betekenen, wellicht zijn er raakvlakken waarmee jij je verbonden voelt of in herkend, misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten of wij iets voor jou kunnen doen, je mag natuurlijk altijd vrijblijvend 17 In Pumps Dames Gabor Voor Maat Zwarte IfPEqwpx opnemen.
Lite Xl Sportshirt Heren Mannen Groen Asics blauw Maat show Ss Top fqx0Td1

 

 

excite Zwart Loopschoen 6' Wit Asics 'gel ZqR6EHwWz
 home 
Denim 7 Trousers Mankind For All


For 7 Denim Mankind All Trousers


 

Iedere eerste donderdagavond All Mankind 7 For Denim Trousers
van de maand:
  

Gratis inloopavond.  En een Gratis consult.

Trousers For All Denim 7 MankindWaar ?
Schweitzerlaan 2   Groningen naast het Martini ziekenhuis

For 7 All Denim Mankind TrousersVanaf 18:30 tot 20:30

 

Mankind For 7 All Trousers Denim